Ons aanbod

Bekijk wat we te bieden hebben

e-bikes

Een E-bike is een elektrische fiets met trapondersteuning. Ze fietsen als een normale fiets, maar het voelt alsof je altijd de wind in de rug hebt en bergafwaarts rijdt. E-bikes zijn er voor uiteenlopende doeleinden, van toertocht tot dagelijks gebruik tot woon-werkverkeer. Met een E-bike blijf je, zonder veel moeite, lekker in beweging.

fietsen

Elke fiets is anders. Welke het beste bij jou past, hangt af van waarvoor je deze wilt gebruiken. Ben je op zoek naar een snelle fiets om lange ritten te maken over het asfalt, of wil je graag offroad? Heb je een trouwe gezel voor je dagelijkse woon-werkverkeer nodig, of een fiets waar je veel op kwijt kunt voor lange trips? Misschien ben je wel op zoek naar de veiligste fiets voor je kind...

fietsaccessoires

Passende accessoires voor fietsen zijn bijna net zo belangrijk als de fiets zelf. Voor vrijwel elke inzet hebben we daarom altijd een ruim assortiment aan speciale fiets-accessoires. Gaande van verlichting, sloten, spatborden, tassen, helmen, kledij en nog zo veel meer om jezelf en je fiets compleet uit te rusten.

Piaggio

Wie Piaggio hoort, zegt Vespa en terecht want van dit legendarische model zijn sinds 1946 wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht! Ondertussen is deze Italiaanse firma uitgegroeid tot de belangrijkste scooter producent met talrijke modellen.

Naast Vespa vind je bij Huypens Liberty, Medley, Zip en Aprilia.

bromfietsen

Neco is een relatief jong Belgisch bedrijf dat zich toelegt op scooters. Door ze te laten stylen in Italië en solide Belgische mechaniek brengen ze het beste van 2 werelden samen. Ook GTS hanteert dezelfde formule: het fraaie design en de moderne techniek zijn belangrijke componenten voor het rijplezier en de comfort van deze scooters. Bullit, eveneens Belgisch staat voor kleine, stijlvolle vintagemachines.

 

011 78 14 46

Bogaerdenstraat 37  

3440 Zoutleeuw