top of page

VESPA PICNIC

Resetten, relaxen, Pic Nic

De Vespa Pic Nic komt met een elegante picknickmand van gevlochten rotan met handige uitneembare thermische tas en een speciaal waterafstotend jacquard laken. Op al deze standaaruitrustingsitems prijkt het exclusieve logo van de speciale serie en ze kunnen makkelijk worden vervoerd op de verchroomde standaardbagagerekken aan de voor- of achterkant van dit model.

gallery_accessori_2.jpeg

TREK FUEL EXe

Het past bij jou als...

Hoge prestaties is niet genoeg – jij wilt het allerbeste wat er op de markt is. Jij wilt een fiets die alles aankan: van het carbon frame en dito wielen tot aan de XTR-aandrijving en het bijna heilige RockShox veersysteem dat ervoor zorgt dat je over rotsen en wortels kunt razen. Deze bike brengt je terug bergop voor de volgende speelronde met een motor die fluisterstil en bijna onzichtbaar is.

De techniek die je krijgt

Een OCLV Mountain Carbon frame uitgerust met een volledig geïntegeerde 360 Wh accu en TQ Harmonic Pin Ring-transmissie met een slimme laadpoort, geïntegreerd led-display en onopvallende remote-stuurbediening, 150 mm RockShox Lyrik Ultimate voorvork met AirWiz, DebonAir luchtvering en Charger 3 RC2-demper, en een 140 mm RockShox Super Deluxe Ultimate achterdemper. Plus lichte en stijve tubeless carbon wielen én de allerbeste Shimano XTR-aandrijving.

Het laatste woord

De Fuel EXe 9.9 is een e-bike die een klasse apart vormt met een afmontage voor rijders met een verfijnde smaak. Het beklimmen van bergen wordt vereenvoudig zonder dat je uit je element wordt gehaald door storende motorgeluiden dankzij de geruisloze en uiterst duurzame TQ-transmissie. Hij ziet er niet uit als een logge e-bike en heeft een weelderige afmontage met de allerbeste onderdelen zoals carbon wielen en Shimano’s beste en lichtste XTR-groepset.

VESPA ELETTRICA

Luister naar de adem van de natuur

Met de Vespa Elettrica zoem je in de energiebesparende Eco-modus of de Power-modus met al het vermogen van de motor geluidloos door de straten van de stad. Het zal hoe dan ook een vloeiden rijervaring zijn zonder enige akoestische vervuiling. 

(VESPA ELETTRICA)RED

Vespa en (RED) bundelen hun krachten voor de (VESPA ELETTRICA)RED, met een kleurstelling die elk detail kleurt in een speciaal en genereus rood. Met chromen details, zero emissie en een concrete bijdrage voor elk verkocht model, dankzij welke (RED) zal kunnen blijven strijden tegen AIDS en pandemieën.

Zoeken
bottom of page