Welkom bij Huypens

Speciaalzaak in tweewielers

Bicycle Store
 
 
Fietsenwinkel

Onze producten

Bekijk wat we te bieden hebben

 
helmets

E-bikes

Favoriet van de klant

Door alleen de hoogste kwaliteit producten aan te bieden garanderen wij tevredenheid met uw aankoop. Dat geldt ook zeker voor dit uitstekende item. In de winkel zijn meerdere variaties verkrijgbaar. Welk uniek of specifiek artikel je ook zoekt, we weten zeker dat je bij Huypens precies vindt wat je nodig hebt.

Green Biking Shoes

Volwassen helmen

Nieuwe toevoeging

Dit product is een van onze populairste en is momenteel verkrijgbaar in de winkel. Je vindt bij ons zeker wat je zoekt tussen ons grote en hoogstaande aanbod. Kom vooral langs bij Huypens om meer te leren en te praten met onze ervaren medewerkers over alles wat we te bieden hebben.

TREK Powerfly Sport Mat Slate.jpg

Rijschoenen

Uitgelicht product

Alle producten van Huypens zijn gemaakt van de beste beschikbare materialen. Dit product is niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar is ook beschikbaar in verschillende uitvoeringen om ervoor te zorgen dat je vindt wat je zoekt. Bel ons voor meer informatie of kom gewoon langs bij de winkel om onze volledige inventaris te bekijken.

fietsers

OPENINGSUREN

ZOMERUUR                             WINTERUUR

Di tot Vrij : 08:00 - 19:00 uur               Di tot Vrij : 08:00 - 18:00 uur  

Za : 08:00 - 16:00 uur                     Za : 08:00 - 16:00 uur

Sluitingsdagen: zondag, maandag en wettelijke feestdagen

 

Wat meer over ons

Ons verhaal

DIMA Huypens werd opgericht in 1994 met maar een doel: uitgroeien tot een hoogwaardige speciaalzaak van fietsen en scooters in Zoutleeuw en omstreken. De passie voor het vak inspireert ons sinds het begin en is na 25 jaar nog steeds de drijvende kracht. Wij zijn trots op de fijne winkelervaring in onze speciaalzaak en op de relaties die we opgebouwd hebben met onze klanten. Mensen komen altijd terug naar Huypens omdat ze weten dat ze hier vinden wat ze zoeken. Van een breed gamma aan premium merken, onderdelen, accessoires tot de professionele herstelling van hun tweewieler. Hoeveel waarde we hechten aan klanttevredenheid laten we je liefst  zelf ervaren. Van harte welkom!

showroom__bewerkt.jpg
 

Contact

Heb je een specifieke vraag over een product, bepaald merk/type of wil je een afspraak maken voor het onderhoud/herstellen van je (brom)fiets?  Neem zeker contact op, wij helpen je graag verder.

Bogaerdenstraat 37  3440 Zoutleeuw

011 78 14 46

  • Facebook
 

011 78 14 46

Bogaerdenstraat 37  3440 Zoutleeuw

©2019 by Huypens